روشهای استخاره با تسبیح و قرآن:
در مورد استخاره با قرآن چند روش در کتب و روایات ذکر شده است. معروفترین آن ها در کتاب فتح الابواب علی بن طاوس به نقل از شیخ مستغفری نقل شده و در آخر آن آمده که این روش از رسول خدا (ص) نیز وارد شده است.
توضیح: سه بار سوره توحید-سه صلوات- یکبار دعای: اللَّهُمَّ إِنِّی تَفَأَّلْتُ بِکِتَابِکَ وَ تَوَکَّلْتُ عَلَیْکَ فَأَرِنِی مِنْ کِتَابِکَ مَا هُوَ الْمَکْتُومُ مِنْ سِرِّکَ الْمَکْنُونِ فِی غَیْبِک- سپس خط اول از جانب اول یعنی سمت راست را نگاه می کنی که جواب استخاره است. (ر.ک: فتح الابواب، ص 156).
در مورد استخاره با تسبیح نیز روشهایی مثل روش شیخ بهایی وارد شده اما الان معرف بین طلاب و علماء روش مرحوم آیت الله مرعشی نجفی است. ایشان در تشرفی که حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه را احتمالا درک کردند (یا حخود حضرت بوده چنانکه مشهور است یا از نمایندگانشان، در هر صورت از ناحیه حضرت و منسوب به ایشان این قضیه نقل شده است)، ابتدا3 صلوات- سپس 3 بار جمله : استخیر اللهَ برحمته خیَرَةً فی عافیةٍ. سپس قبضه ای از تسبیح را گرفته و می شماریم (معمولا دو به دو می شمارند تا تمام شود) اگر در پیاان دوتا ماند، بد است اگر یکی ماند دوباره برای ترک عملی که برایش استخاره اول را کردیم استخاره می کنیم اگر 2 بیایید یعنی ترک عمل بد است و انجام آن هم که دو آمده بود پس نتیجه خوب است اگر یک بیاید یعنی میانه است .( به کتاب هایی که زندگانی مرحوم مرعشی را نوشته اند مراجعه کنید.).